Leeftijd controle

Door 'Accepteren' te kiezen bevestig ik dat ik 18 jaar of ouder ben.

Door 'Accepteren' te kiezen bevestig ik dat ik 18 jaar of ouder ben.

of

Skip to main content

Wat is Quinas Wines, wie zijn wij?

Wij, de Friese Wieger Postma en Portugese Patricia Valente ontmoetten elkaar in 2008 in Portugal

Daar ontstond naast liefde tussen ons beiden ook een enorme liefde voor de Portugese cultuur en de manier waarop de Portugezen in het leven staan. Eten en drinken is voor de Portugees niet alleen een dagelijkse noodzaak, maar is een manier om van het leven te genieten. Door samen te eten en te drinken, worden vriendschappen gesmeden, contacten gelegd en sociale problemen opgelost.

Het eten is ‘eerlijk’ en bestaat voornamelijk uit verse producten van eigen bodem.

Ditzelfde geldt voor de wijnen. Onze wijnen zijn eerlijk geproduceerd, op eigen bodem en vaak met één van de 250 inheemse druivenrassen.

Ondanks dat de liefde tussen ons over ging, hebben wij nooit onze gezamenlijke liefde en passie voor de Portugese wijnen verloren.

Quinas Wines geeft mensen in Nederland de mogelijkheid om kennis te maken met de voortreffelijke wijnen die Portugal te bieden heeft. Quinas wines heeft voor ieder wat wils; van Robuuste rode wijnen, sprankelende bubbels, tot fris wit en uiteraard tongstrelende port.

Quinas Wines is exclusieve wijnimporteur, gespecialiseerd in Portugese wijnen en delicatessen, zowel voor horeca als particulier.

We nemen u graag mee op een reis langs de lekkerste Portugese wijnen. Heeft u wel eens gedacht aan een wijnproeverij aan huis of bij uw bedrijf? Of wellicht bent u een portliefhebber en maken we er een portproeverij van?

De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de smaken van onze heerlijke wijnen!

Neem gerust contact op met ons op om kennis te maken met het heerlijks wat de Portugese cultuur te bieden heeft!

Queridos Cumprimentos e até breve,

Wieger & Patricia